top of page
thumb_IMG_7071_1024.jpg
WIJ ZIJN THE
harbour

Bij ons ben je zes dagen in de week welkom. Voor verse koffie, high tea, huisgemaakt taartjes en koffie voor onderweg. Welkom in onze woonkamer in de mooie haven van IJmuiden.

 

Bij the Harbour kan iedereen op ieder moment van de dag thuis zijn. Familie, vrienden maar ook collega’s. Kom genieten van een goed kopje koffie, lees rustig een krantje of zoek een plekje uit om te overleggen of werken. Ook de hond krijgt bij ons een mooi plekje om bij te komen na een wandeling. 

Heb je iets te vieren? Wij denken en vieren het graag met je mee. Een babyshower, verjaardagsfeest of uitgebreide high tea. Gezellig! Neem wel even contact met ons op. 

THE HARBOUR
Producten

Bij the Harbour werken we elke dag met verse en authentieke producten. Onze koffie wordt speciaal gebrand door branderij de Koffieverleiding. Een prachtig volle espresso met mooie tonen en geurige chocolade tinten. Hiermee zetten we elke dag een heerlijke bak koffie die goed van smaak is. Onze Harbour koffie boon is daarbij ook te koop in zakjes van 250 gram. 

 

Onze taartjes worden dagelijks met liefde bereidt. Geniet van een stuk appeltaart gemaakt door oma of een stuk caramel short bread. Geen zin in taart? We hebben ook tosti's en heerlijke hangop yoghurt uit eigen keuken. We verzorgen lekkere en lichte producten die een verwennerij en een perfecte aanvulling op de koffie zijn.  

thumb_IMG_6777_1024.jpg
bottom of page